Luchthaven Transfer Schiphol

Amsterdam Chauffeur Service biedt de eersteklas vloot voor onze Airport Car Service voor luxe pick-ups en drop-offs.

Tripadvisor keuze van de reiziger 2022 (5/5)

Executive luchthaventransfer

Naadloos pendelen van en naar de luchthaven, zodat u kunt aankomen of vertrekken zonder concessies te doen aan uw gemak

Onze allround VIP-luchthaventransfers zijn geworteld in luxe en worden ondersteund door de technische expertise van opgeleide chauffeurs.

Gepersonaliseerde tarieven

Geen one size fits all-prijs - we bieden op maat gemaakte pakketten aan volgens uw behoeften. Voeg gewoon de datum, tijd en locatie van uw luchthaventransfer toe om online een schatting te krijgen, en reserveer uw plek met gegarandeerde gemoedsrust.

VIP-transfer naar Amsterdam Schiphol Airport

Of u nu vanaf een hotel, huis of loft naar de luchthaven van Schiphol wilt reizen, of van de luchthaven naar een andere bestemming in de omgeving, met onze VIP-transfers zit u goed. VIP Transfer is gespecialiseerd in zeer comfortabele diensten die zijn ontworpen om uw comfort voorop te stellen. We begrijpen hoe vermoeiend het hele woon-werkverkeer kan zijn en daarom is het ons doel om uw reis te vergemakkelijken door middel van uitstekende drop-off en pick-up oplossingen.

Hoe het werkt

Luchthaven ophalen

Binnenkort op Schiphol en geen zorgen over betrouwbaar vervoer? Boek een reservering bij ons en wij regelen alles vanaf het moment dat uw vlucht landt. Onze chauffeur arriveert op de luchthaven op het exacte tijdstip dat u opgeeft en begeleidt u naar uw bestemming. En als je pitstops wilt maken, zorgen we ervoor dat onderweg niets wordt gemist.

Luchthaven afzetten

Ben je gestrest dat je je vlucht gaat missen? Misschien is uw rit naar het vliegveld op het laatste moment geannuleerd? Of u wilt uzelf gewoon niet lastig vallen met te dure diensten voor het delen van ritten. Onnodig te zeggen dat u op de juiste plek bent. Executive taxi Amsterdam staat bekend om zijn toewijding aan tijdlijnen. Wij komen waar u zich bevindt op de stip en brengen u via de kortste route naar Schiphol!

We gaan tot het uiterste

Onze goed opgeleide chauffeurs weten hoe ze elke ervaring de moeite waard kunnen maken. Uw gemoedsrust is onze topprioriteit! En dat is precies waarom we uw vlucht volgen om u binnen te ontvangen bij de aangewezen aankomstgate. U wordt begroet met een op maat gemaakt naamplaatje, verlost van al uw bagage en begeleid naar uw luxe rit.

Onze oplossingen voor luchthavenvervoer zijn beschikbaar voor zowel nationale als internationale reizigers. Naast koppels en individuele reizigers verzorgen we ook groepen.

Laat ons gewoon weten voor hoeveel mensen we moeten plannen en je bent klaar om te gaan.

Aangekomen in uw privéjet?

Zodra u aankomt op een van de nationale luchthavens, zullen onze chauffeurs al uw bagage effectief afhandelen, rechtstreeks van de douane en in uw luxe rit (voeg het type auto toe dat wordt aangeboden).

Executive luchthaventransfers

Maak een statement als je landt! Onze meet-and-greet-service is geschikt voor klanten die de voorkeur geven aan een persoonlijk welkom op de luchthaven. Of u onze host nu bij de terminal of bij de gate wilt ontmoeten, wij wachten met spanning op u. Maar dat is slechts het topje van de ijsberg. Bij VIP Transfer zorgen we er ook voor dat u een snelle behandeling kunt krijgen en alle check-ins, douanepunten en veiligheidsterminals naadloos kunt doorlopen. Uw tassen en bezittingen worden ook zorgvuldig naar het voertuig vervoerd, zodat u zich kunt concentreren op het plannen van uw reis. Onze executive luchthaventransfers zijn ook beschikbaar voor klanten die vanaf de luchthaven Schiphol vertrekken naar nationale of internationale gebieden.

Amsterdam Chauffeur Service is specialized in VIP transport and Business transport to and from Schiphol Airport.

Wij maken van elke rit een belevenis

Aan boord van onze luxe voertuigen vindt u al uw comfort van thuis: gratis wifi, mineraalwater, Hollandse wafels, leren stoelen, airconditioning en nog veel meer. Dus waarom kiest u niet voor het beste als u op reis gaat?

Onze partners

Scroll naar boven